Business Company
NAF Hadeland
Hovedsponsorer:
Året 2020

Kurs:

INVITASJON TIL TEGNEKURS HØST 2020 del 7
25.7.2020
Hadeland Seniorforum starter nytt tegnekurs høsten 2020 det fortsetter som kurs del 7. Det forrige kurset på våren ble avbrutt etter 3 ganger p.g.a. koronautbruddet. Jeg regner med at dette kurset kan avvikles etter planen. Tidligere kurs har vært en suksess hvor både kursdeltakere, kurskontakt og lærer var svært fornøyde. HS har også tidligere holdt tegnekurs og malekurs med god deltakelse. Tilbakemeldinger fra tidligere kurs har vært gode, og det har vært gode sosiale relasjoner.
Kurset passer for både nybegynnere og viderekomne. Undervisningen vil foregå mest individuelt, men også noe i plenum.   Tegning skaper glede.

Onsdag er kursdag Kl.10.00 til Kl.12.00 med pause kaffe/kaker.
Kurssted : Grendehuset  Marienlyst på Jaren(Annekset )
Kursstart : Onsdag 16. september 2020.kl.10.00.
Slutt   : Onsdag 21. oktober.
Varighet : 6 ganger a 2 timer. Totalt 12.timer.

Kursdager er: 16.9.-23.9.-30.9.-7.10.-14.10.-21.10. og eventuelt 28.10 hvis vi tar høstferie.

Lærer : Hilde Kristiansen. Hun driver eget rammeverksted i Gran(Glasslåven) og er meget kunstinteressert. Hun har utviklet sin egen tegneteknikk. Hun tegner hver dag og legger ut på sin side på face book hk rammer. Hun har god estetisk sans og godt talent. Hun har hatt egne utstillinger på flere forskjellige kunstgallerier.

Kurset koster kr. 700,- for medlemmer av Hadeland Seniorforum. Kr.800,-for ikke medlemmer.

Tegneoppgavene tar utgangspunkt fra lærer sitt opplegg og undervisning; et bilde, figur, stilleben, egen fantasi.
Har deltakerne eget ønske så er det fint. Deltakerne lærer å tegne: Figurer, mennesker, dyr, fisk, fugler, landskap, natur, hus.
Kurset tilpasses den enkelte deltaker.

Til kurset trenger du: Tegneblokk og blyanter med forskjellig hardhet 3B-4B- 6B, viskelær, linjal. Det brukes også kullstift og tursjpenner. Brandbu Bokhandel har godt utvalg i tegnesaker.
Det er stor glede ved å kunne tegne. Det er morsomt, utfordrene og stimulerer både fantasi og ferdigheter. Alle kan lære å tegne. Kanskje du har tegnet noe tidligere i livet og ønsker å ta opp igjen denne interessen. Da passer dette kurset for deg.

Informasjon og påmelding til Kjell Sommerstad
e-post: kjell.sommerstad@hebb.no
telefon 61 33 12 32 / 47 44 83 85Det er også månedlig «Spansk kafè» for de som ønsker.

Lesesirkler:
Hadeland seniorforum har 4 lesesirkler gående. Deltakerne leser samme bok og møtes omtrent en gang pr. måned og samtaler om boken.
Møtested er biblioteket i Brandbu.


Annet:
Samarbeid med Seniornett Hadeland.
Annenhver torsdag kl. 14.00 - 16.00 i Trivselshuset Brandbu.